Sider

søndag den 18. august 2013

Nye briller

I onsdags var jeg på café Vi2 i Aalborg med en veninde, til god mad og elendig betjening grrrrr.
Hader bare at skulle sidde og flagre med arme og ben, for at få lov til at bestille mad (efter at have ventet et kvarter). Dette lyder måske ikke af meget, men når der er 3 tjenere til at passe 5 borde, burde det altså gå lidt mere tjept! Derudover gider jeg som spisende gæst, ikke at sidde ca. en time ved siden af et bord, der er brugt som "afsætter bord" og derfor er fyldt op med brugte tallerkner, glas og bestik i meter høje bunker, mens de 3 tjenere står og pjatter og fniser bag disken... Så på trods af den gode mad, kommer vi altså ikke igen!

Nå, men jeg havde iført mig et meget casual look (som sædvanlig), dog spicet op, med de nye briller fra Louis Nielsens "Helena Christensen" kollektion.

 
Outfit: Bukser og sort top: Pieces, T-shirt: Puma, Jakke: Vintage, sko: virgine castaway. 

4 kommentarer:

 1. Sikke en øv oplevelse I havde! Synes at der plejer at være okay betjening derinde.
  Men godt at I ellers hyggede jer. Super skønt outfit og brillerne klæder dig vildt godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Katrine:-)Jeg er også rigtig glad for brillerne. Men ja det var lidt øv, at betjeningen ikke var helt i orden.
   /Anja

   Slet
 2. Ej, det har jeg aldrig oplevet derinde. Jeg har ellers været der en del gange efterhånden og synes det er et rigtig dejligt sted. Men øv med sådan en oplevelse! Du ser forresten super flot ud :)

  SvarSlet
 3. Hej Isabella :-) Jeg blev desværre også ret skuffet, for jeg har også været der rigtig mange gange før (især for at indtage deres Cafe burger) ;-) Og jeg syntes heller ikke at der plejer at være problemer derinde, så det var lidt ærgeligt.
  1000 tak for din søde kommentar :-) :-)
  /Anja

  SvarSlet