Sider

onsdag den 21. august 2013

Når man pludselig er på rette vej

Sidder her på kontoret og får styr på et par ting, med kaffe og stearinlys.Undrer mig samtidig over, hvordan livet nogle gange tager en drejning, man slet ikke havde regnet med, eller turdet håbe på.
I mit sidste indlæg fik jeg nedfældet et par tanker omkring det, med at følge sit hjerte og huske, at beskæftige sig med det, der gør en glad. Og pludselig bliver jeg kaldt til samtale i Stof og Stil i Aalborg... KREA MEKKA!!!!


Der hvor jeg altid køber materialer, deltager i arrangementer osv. Troede egentlig der var tale om et assistance job, med et par timer om ugen, men næh nej. Jeg er blevet tilbudt en fuldtidsstilling og jeg starter allerede på mandag WOW!!!
Kender den forretning som min egen bukselomme, har været i fugl, fisk og midt imellem derude, mindst en gang om måneden de sidste 3 år.Ved ikke helt om jeg tror at det er "held" der har givet mig denne fantastiske mulighed. Men måske snarere og forhåbentlig en "gave" fra universet, fordi jeg ikke har siddet herhjemme på dagpenge og pillet næse, mens jeg regnede med at få tilbudt et job gennem fagforeningen, eller jobcentret.

I stedet fik jeg gennem mit netværk, et rengøringsjob og har de sidste mange måneder, stået op kl. 05.40 for at gøre rent i banker og på værksteder, og har arbejdet både hverdag og weekend. Og jeg har elsket det!!!!
Det er faktisk igennem min chef i rengøringsfirmaet, at jeg er kommet i kontakt med Stof og stil. Summa Summarum, jeg har ikke fået job af at sidde her og skrive ansøgning på ansøgning. Det er netværk det handler om, og betyder det, at man skal være en "slider" er det altså vejen frem. 

Selvom jeg har en lang og god uddannelse bag mig og har siddet i udmærkede stillinger i flere store virksomheder, er jeg bestemt ikke for "fin" til at skure toiletter, tømme skraldespande og i det hele taget rydde op, og gøre rent efter andre. For når man giver sig 100% i sit arbejde (lige meget hvad man laver), så skal man nok komme fremad og få noget igen.

De næste 4 dage skruer jeg HELT ned for blusset, bruger min tid på at slappe af, male lidt og hygge mig, inden den på mandag står på "fagre nye verden".

Jeg GLÆÆÆÆDER mig så meget :-) :-)

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med det søde Anja - det er da intet mindre end fantastisk. Det skal vi fejre på onsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 100 tak søde Kathrine :-) Det er nemlig fantastisk, glæder mig til at fejre det med jer 3 skønne tøser på onsdag.
   /Anja

   Slet
 2. Hvor er det fedt søde, jeg bliver helt glad, heeeelt ned i maven!! :) Dét er jo et job lige for dig - weee :D
  Så skåler på det, på onsdag <3

  SvarSlet
 3. 1000 Tak smukke AC, det er nemlig lige mig <3 og ja det skåler vi i hvert fald på, på onsdag (det og så dine nye briller) ;-)
  /Anja

  SvarSlet