Sider

torsdag den 16. maj 2013

På udsalg

Tirsdag fik vi også luret lidt butikker, og da der er NOGEN (Du ved hvem du er) ;-) der har ytret "Du køber ALDRIG noget" Du trænger til noget nyt. Hm Hm, så var det da godt, at de havde nederdele til en rund 20'er i H&M, så den lille nærige fedterøv, alligevel kunne få lidt nyt.

 Leggins og nye solbriller til 50 kr. blev det da også til

Og da det i dag, som sædvanlig pisser ned, her i rædselsfulde Danmark "¤#%%"#¤#¤, så får i lige et stemningsbillede fra haven (taget tirsdag), inden Tulipantræet siger Atjhuuuuuu og smider alle bladene, så jeg skal ud og feje...igen!I aften hopper jeg i det pæne tøj og smutter på Prinsesse Juliane, for at fejre min farmors 86 års fødselsdag (boller og kagemand er ikke noget for farmor, hun vil sgu have bøf og vin), inden hun skal hjem og rode med hendes nye harddisk optager!!!

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det som en hyggelig dag, set bort fra regnen og blæsten! Og lækkert med lidt nyt (og billigt) til garderoben :D

    SvarSlet
  2. Det var det bestemt også :-) Og ja det er altid rart med noget nyt (og det bliver nærmest kun pænere af, at det er billigt) ;-)

    SvarSlet