Sider

torsdag den 6. juni 2013

Give me a neon detail please

Neonfarverne går igen her til sommer og langt ind i efteråret, men da jeg med mit røde hår og sødmælksfarvede hud ikke, og jeg gentager IKKE kan bære full body neonfarver, holder jeg mig helst, til neon detaljer på tøj og smykker.

Noget skal jo kreeres, til tørklæde sæsonen starter igen (lige om lidt) og indtil videre er det blevet til et fedt tørklæde med sjove detaljer."Snipperne" i enderne bruges til at holde tørklædet på plads, så man slipper for at binde det i nakken. Hvilket også giver en flot effekt med den sorte bagside.


Og så lige et sort/hvid billede fra igår aftes, hvor Batman og jeg, var kørt godt trætte af havearbejde (ved godt at det ikke er særlig "Fashion" med billeder uden make-up) ;-)


5 kommentarer:

 1. LOVE IT !
  Billede nederst er så fantastisk ;-)

  /Linda

  SvarSlet
 2. Jeg kan sagtens nikke genkende til det med neon farverne. Jeg har også svært ved at kaste mig ud i noget så kraftigt. Det passer simpelthen ikke til mig - og specielt ikke til min kedelige leverpostegsfarvet hår! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. ... Men hvor er tørklædet fint. Jeg elsker detaljen med lynlåsen :D

   Slet
  2. Det er en meget svær balancegang, når noget kommer på mode, som simpelthen ikke passer til ens hudfarve, eller kropsform (f.eks. kan jeg heller ikke bære "baggy bukser" på grund af mine meget lange og tynde ben :-( Men mht. neonfarverne, er der heldigvis et "smuthul" når man kan nøjes med, at iføre sig lidt accessories:-)
   /Anja

   Slet