Sider

søndag den 5. januar 2014

Hvad det nye år mon bringer...

Forhåbentlig bringer 2014 en masse godt med sig, efter et par år med store udfordringer både helbredsmæssigt og jobmæssigt, er jeg klar på et par nye udfordringer i 2014, men ser også frem til et spændende og lærerigt år :-)

Et tilbageblik på de sidste par uger, skal der jo til, og vi starter med en jul, hvor vi nåede hele familien rundt, fik en masse godt at spise og mange gode gaver. Juledagene blev også brugt, med gode venner fra nær og fjern, hvilket fik mig til at tænke tilbage på 2006/07 hvor vi alle var sammen ALTID, og hvor er det dejligt at vi stadig kan finde sammen 1 gang om året. 
Sygdom var der jo også en del af (og NEJ vagtlægen er ikke et hyggeligt sted OVERHOVEDET)!!! pga. en virus på lungerne, fik jeg 2. juledag hostet mig til 3 bøjede ribben :-( Så er der fandme skrald på, når man hoster igennem. Prøvede at få det bedste ud af det under dynen, med en af mine julegaver (Dødesporet af Sara Blædel) Batman var desværre ikke enig i, at jeg bare skulle ligge der, så han blev som straf iført sin nye strikketrøje (med kærlig hilsen Moster Ditte, fnis)Heldigvis kom man op at stå, et par dage inden nytåret, som først blev fejret på jobbet den 30/12, med kransekage, champagne og TRUTHORN, truttrutterut (var nærmest døv, da jeg kørte hjem).
Og dagen efter sammen med gode venner, lækker mad og drikke, 8 voksne, 2 børn og 3 hunde, alle opførte sig eksemplarisk (i hvert fald børnene og hundene, som sov sødt kl. 24, uden at registrere bulder og brag). Vi havde endda kun en enkelt lille ildebrand, og pludselig var klokken blevet 6.00 den 1. januar og vi måtte hellere finde hjem.
Dagen derpå havde vi besøg fra Norge, til pizza og sodabajere.


Jeg er ikke så god til det der med nytårsfortsætter, man skal til at leve sundere, træne mere bla bla bla, hvad har det egentligt med et "nyt år" at gøre. Det er vel lige så effektivt at melde sig ind i Fitness eller lign. i Maj, hvis det er der man er gearet til det.
Så selvom damebladene svømmer med "lette" og slankende opskrifter og Chris Macdonald igen i år, har hevet en hyre hjem, på at skrive det samme bavl, som han har skrevet og prædiket de sidste 3-4 år og alle pt. tjekker ind i Fitness World på Facebook og tager billeder af deres smoothies, så er det helt andre tanker jeg gør mig mht. 2014.

Jul og nytår fik mig nemlig til at tænke på, alle de mennesker man har i sit liv, nogle nye er der kommet til, nogle er forsvundet igen og andre har været der i mange mange år og det er dem, man så gerne vil beholde.
Når man møder nye mennesker man svinger godt med, kommer man let til at bruge meget tid sammen med dem og på den måde glemmer man de sande venner, som kender en på godt og ondt, som har været der når livet gik i stykker og bagefter når det hele blev godt igen. Så 2014 skal bruges til, at pleje forholdet til alle mine nærmeste, og især de mennesker jeg ikke fik brugt nok tid sammen med sidste år, for de personlige relationer er så meget vigtigere, end stiletter, glimmer og at prøve at se godt ud på billeder.

2014 vi skal nok blive gode venner :-)

4 kommentarer:

 1. Hej Anja, godt indlæg her i starten af det nye år - ja ja vel skal vi leve sundt og hoppe lidt rundt - men stadig er det bedste en god snak over en kop kaffe - vi ses i 2014 Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig fuldstændig rigtigt Anita :-) Og vi skal helt sikkert ses i det nye år.
   Knus Anja

   Slet
 2. Yndling, vi skal bestemt drikke mere kaffe i 2014, så kan krudtuglerne få brændt noget krudt af imens vi sludre.
  Kram Ditte

  SvarSlet