Sider

mandag den 13. januar 2014

VM i udsalg

Pheeeew, når man er så heldig at have fået en masse lækre gavekort i fødselsdags-/julegave, så skal de da bruges på udsalget :-)

Jeg HADER at rende rundt inde i Aalborg, når der er mange mennesker, så min tur i lørdags, blev nøje planlagt. Og det kan altså godt lade sig gøre at komme helskindet igennem, uden stress og dårligt humør.

1. Spis godt hjemmefra, og drik kaffe, MASSER af kaffe.

2. Lav åndedrætsøvelser hele vejen derind i bilen, sug iiiinnnd og pust uuuud.

3. Parker i Friis parkeringshus med det samme (du ender derinde alligevel, så du kan lige så godt spare en ½ time, ved ikke at drøne byen rundt efter en parkeringsplads). Og man kan faktisk godt finde ud af det fordømte parkeringshus igen. Du skal bare køre rundt og rundt og rundt og rundt, så er du lige pludselig ude i friheden igen (hvis jeg kan knække koden, så kan alle) ;-)

4. Lav en rute inde i hovedet og læg evt. gavekort i rækkefølge i tasken. Total autisme, men det virker.

5. Lad være med, at glemme de fleste af dine indkøb i Mig og Cramer, så du pludselig står i Salling og tænker "hvad er det dog jeg mangler", mens du klapper dig på lommerne og roder i tasken, på trods af, at det du egentlig mangler er 2 store og tunge bæreposer.

Nå, det lykkedes altså for mig og jeg var hjemme igen, efter kun 2 timer, i godt humør og uden angstsved.

Et af udsalgsfundene blev en smuk ring fra Dyrberg Kern, sat ned med 50% i Fandanko.


 
Sååå smuk :-) Flere udsalgskup er på vej de næste par dage.

2 kommentarer:

  1. Åh, hvor kender jeg bare det med at tosse rundt og glemme noget. Glæder mig til at se, hvad du har fået købt :D. Og glæder mig rigtig meget til at se dig på lørdag!

    SvarSlet
  2. Ja det er bare spild af tid ;-) Og jeg har den skam på, til julefrokosten på lørdag <3

    SvarSlet