Sider

søndag den 6. oktober 2013

Modeshow hos Sirup

I mandags var blogger "gruppen", atter samlet til et skønt modeshow, med vin og tapas, arrangeret af Butik Sirup, på Café Stygges Fiskerestaurant. 
Smukke Linda , Anne Cathrine , Katrine og jeg mødtes lidt før til "fotoshoot" og fandt et virkelig godt sted med lidt rå mure og graffiti.


 Outfit: Habitjakke: Genbrug, Jeans: H&M, T-shirt: Wildfox, Taske: Marc Jacobs
 
 
Vi lagde ud med gruppens yndlingsbeskæftigelse .... MAAAAD i lange baner!
Og efterfølgende var der modeshow med butikkens nye varer. Det var et virkelig fantastisk arrangement, hvor man havde gjort alt for at give gæsterne en god aften. Så oveni den gode mad, (var nærmest mæt i 3 dage), og det flotte show, var der også virkelig gode rabatter.
Efter showet var der mulighed for, at købe det tøj modellerne havde på, til -25% og derudover kunne man i de efterfølgende 3 dage besøge butikken, og stadig få -20%, hvis man fremviste billetten, fra arrangementet.  
 
MMMMMusthaaave den lækre røde bluse på billedet ovenover, såååååå lækker, at jeg havde sendt bud, med stafet ud i butikken dagen efter, for at skaffe en til mig, men ak ak ak de var revet væk (selvfølgelig) Dobbelt SUK.

Men jeg er kommet mig over den manglende bluse (skal nok skaffe den, et eller andet sted)!!! Det hjalp jo på humøret at der var lodtrækning om virkelig flotte gaver på vores billetter...nummer 54 (ja det er mig)??? Jamen så havde jeg da lige vundet en fantastisk jakke fra Second Female, I MIN STØRRELSE... Wuhuuuuuu

Muuuums :-)
 


6 kommentarer:

 1. Det ser ud til at i havde en skøn aften :-) Ved du hvor silke-leo kjolen er fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida :-) Det havde jeg bestemt også :-) Jeg er ikke helt sikker på om kjolen er fra Plus Fine eller Ganni, jeg har prøvet at finde den på Sirups Facebookside, men uden held.
   /Anja

   Slet
 2. Super cool :')!

  Knus http://www.gittemary.com/
  https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
  http://www.youtube.com/Gittemary

  SvarSlet
 3. Super gode billeder du fik taget :-). Og tak for sidst! - det var bare super hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak smukke Katrine :-) Det var endnu en fantastisk hyggelig aften i jeres selskab <3
   /Anja

   Slet