Sider

onsdag den 30. juli 2014

Distrætferie.dk?

En lille 3 dages tur til Hamborg.. DET lyder som en god idé, med madpakke og drikkevarer til bilturen derned, SÅ hyggeligt. 

Og det var det da også, men som ordensmenneske der normalt ALDRIG glemmer noget, når det handler om at pakke til en rejse (tøj, toiletartikler, allergipiller,) tjek tjek tjek ...og kogeplader, strygejern, næsespray, øjendråber og gasmaske (just in case)! Så var det overhovedet ikke spor hyggeligt at sætte afsted, kl. 06, på den distræte måde:

-Nyindkøbt køletaske (til strøm) sprang sikringen i bilen, vi købte en ny sikring, som også sprang. Vi fjernede stikket til køletasken, prøvede med endnu en sikring, som stadig sprang! Madpakkerne, der blev smurt kl. 05.45, måtte derfor spises allerede kl. 9.

-Da vi nåede den tyske grænse, slog det mig at der var noget galt med rejsetasken, den var ligesom lidt for let... Nååå ja, det nyvaskede tøj, som jeg lige ville give 10 min i tørretumbleren, inden det blev pakket, lå da stadig i tørretumbleren, hjemme på adressen ORRRK! Så vi havde faktisk ikke, ret meget mere med, end det tøj vi havde siddet og svedt i, i bilen de sidste 5 timer Suuuuk.

SUPER fedt at måtte gå ind, i den nærmeste H&M for bla. at købe trusser, en nederdel og en top, så vi undgik en nøgen turistrundfart i det tyske.

-Det der med lige at bruge det bykort -samt informationer, som de så venligt giver én ved indtjekning på hotellet, det er overhovedet ikke noget for os! Vi vil hellere gå aallllt for langt, for at hæve penge, finde noget at spise osv. Det er meget sjovere, for så har man nemlig rigtig ondt i fødderne om aftenen.

-Så lige lidt smart rejseinfo, til alle jer, der heller ikke bruger hovedet på ferien...Hvis du ikke kan tysk, så bliver det en meget lang kanalrundfart -og bustur, som man ikke fatter en skid af, derfor HUSK at vælge de ture der foregår på Engelsk, så forstår man også lidt af, hvorfor alle griner engang imellem på turene (undtagen os, som bare så lidt spørgende på hinanden) ?

Men der er jo heldigvis ikke noget, der ikke kan løses, med en wienersnitzel, en bajer og en kæmpe is.
En virkelig hyggelig restaurant, med det knapt så pæne navn "Sveinske" hvor vi havde mulighed for at sidde ude, og nyde udsigten, trods lidt regnvejr.Og selvfølgelig en kop kaffe og en Baileys til at gå i seng på.


Jeg fik besøgt et par kreative forretninger, set på stencil tryk, og fik lov til at tage et par billeder til jer :-)

Men mere om det i næste indlæg.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar