Sider

søndag den 10. august 2014

Den kreative side af Hamborg

I de små gader, i St. Pauli (i Hamborg) stødte vi på, et par meget inspirerende butikker, med en masse anderledes og kreative idéer. Og dem er jeg da nødt til at dele med jer :-) De søde butiksassistenter gav mig lov, til at knipse løs, så det blev faktisk til mange billeder, som jeg har prøvet at sortere i, men i skulle så nødig gå glip af noget, så hermed billedSPAM.
Jeg fik en snak med ekspedienten i denne butik, ehhhm "gesnakken not tysk" øhh "habla espanõl", ahem "DO YOU SPEAK ENGLISH".. nåå der var den. 

Men hun fortalte at mange af varerne i butikken faktisk er lavet af lokale kunstnere, og studerene, der tjener lidt ved at fremstille smykker, billeder mm. til forretningen. Hvilket jo gør det endnu mere spændende, at handle der, lokal kunst, det vil vi ha'.


De havde virkelig fundet nogle kreative måder at udstille varerne på, især den med fingerringene i sand.


"Ludo" brikkerne, er egentlig små stempler, til kort mm. Og pungene er lavet ef en slags kraftigt papir.


Vi fandt også et værksted/butik, hvor der blev lavet serigrafitryk på puder, æsker, viskestykker og meget mere. Butikken har før været en slagterbutik, og det giver et rigtig "råt" indtryk, at de har bevaret de oprindelige fliser. Hvilket gør "værksteds" oplevelsen større.

Kontrasten fra "Slagterbutikken" til en High fashion butik, med alt det nye indenfor indretning og interiør, er rimelig stor, men bestemt også interessant. Her herskede en mere "Ferm Living/HAY atmosfære"

Skulle du få lyst til en smuttur til Hamborg, er det værd at holde øje, med de lidt skæve kvarterer, her har fantasien haft frit spil og der er masser af inspiration at hente.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar