Sider

mandag den 30. juni 2014

Smykke cravings hos CARRÈ

Efter vores hyggelige brunch hos MEAT i lørdags, tog Ida Benedicte og jeg, rundt og lurede butikker (og udsalg) og i Vero Moda, stødte vi på Sofie og vi blev enige om, at lørdagen da ikke skulle slutte uden en kop kaffe :-)

Inden da, skulle vi liiiige forbi CARRÉ. Det var mit første besøg, på trods af at jeg er gået forbi utallige gange, og jeg har hørt/læst en masse gode ting om deres smykker. Lige nu ville jeg da også ønske, at jeg havde holdt mig udenfor, suuuuk.Smykkerne er meget feminine og har alle en form for "Vintage" over sig, hvilket får dem til at skille sig ud fra de smykker, man ellers ser rundt omkring. 
Alle smykkerne har noget helt specielt og (one of a kind) over sig. Det har heller ikke taget mig mange minutter, at stykke en ønskeseddel sammen på deres Webshop. Til dem der er nysgerrige, kan i se min ønskeseddel Her (Note til manden). HVORFOR har jeg først fødselsdag i December...arrrg.

2 kommentarer:

  1. De har sådan nogle pæne smykke! :)

    SvarSlet
  2. Ja de er så fantastiske, hver og én :-) Jeg var da også helt elendig ved tanken om, alle de smykker jeg nu ikke kan leve uden.
    /Anja

    SvarSlet