Sider

søndag den 15. juni 2014

Birkenstock sandaler

I onsdags var jeg hos Fysioterapeut (igen) og jeg er måske kun 3 uger fra at blive "løsladt" wuhuuuu.
Men på vej ud kiggede han pludselig på mine fødder og sagde "ahem de der sko, er måske ikke ligefrem det bedste fodtøj, når man døjer med ryggen, du burde investere i et par fodformede sko" FODFORMEDE??????? WHAT!

For mit indre blik så jeg selvfølgelig noget lignende disse:

Please god noooooooooo, JEG GØR DET IKKE!

Og hvad er der egentlig galt, med mine udtrådte sorte ballerinaer, købt i 2011 for en flad 50'er i H&M??? Bortset fra at sålen nærmest er slidt af og de har fået en skramme, eller 20?

Men han mente selvfølgelig godt, at jeg kunne få nogle lidt mere moderigtige "fodformede" sko. Nemlig af mærket Birkenstock, som senere viste sig at være nær umulige at få fat i, da de er udsolgt i hele Aalborg. Medmindre man kan passe en str. 44.

Og så må man jo på nettet, IGEN hvor jeg heldigvis fandt nedenstående hos Stylepit.dkOvenstående sandaler, samt mange andre fantastiske mærker, sko, tøj mm. kan købes Her

4 kommentarer:

 1. På tide ;-)

  Ud med de ballerinaer - ind med lidt Birken ;-)

  SvarSlet
 2. Hov hov...ingen skal rakke ned på mine fladtrådte sko ;-) Men jeg bliver helt sikkert glad for de nye :-)
  /Anja

  SvarSlet
 3. Det er ikke så slemt Anja, du bliver så glad i låget når der ikke er noget der trykker på tæerne - prøv i øvrigt Rieker - det er også godt fodtøj til sarte "fusser".

  Knus fra
  Anita

  SvarSlet
 4. He he :-) Nej det er faktisk ikke så slemt alligevel, og det er helt rart, at gå rundt i noget der ikke er fladtrådt. Tak for tippet, dem vil jeg holde øje med.
  Knus Anja

  SvarSlet