Sider

søndag den 29. juni 2014

Fabelagtig Brunch hos MEAT

Igår (lørdag) lykkedes det faktisk hele 9 smukke bloggerinder, at samles til Brunch. Det er fantastisk at vi efterhånden er så mange, der kan mødes om en fælles interesse, og for hver gang lærer vi hinanden, endnu bedre at kende <3

Vi er alle forskellige, men 2 ting kan vi alle blive enige om, nemlig MAD og VIN :-) Denne gang, stod den på en virkelig lækker brunch hos MEAT.

Og der manglede bestemt ikke noget, på tallerkenen, i kaffekruset, eller i juiceglasset.
Man er ikke i tvivl om at MEAT sætter en ære i, at deres mad skal være hjemmelavet, for det smagte fantastisk, og så var der jo også en lille overraskelse, der sørgede for komplet stilhed rundt om bordet, De havde nemlig fyldt en croissant med PULLED PORK Wow, hvorfor har man ikke tænkt på det? Fantastisk :-)

Som noget nyt er MEAT også begyndt at servere brunch i hverdagen, så du behøver slet ikke vente på, at det igen bliver lørdag ;-) Se deres Lunch/Brunch menukort Her , tag en ven/veninde i hånden, og gå ind og nyd en omgang god mad, i en stemnings fyldt restaurant, med en fantastisk service.

Efterfølgende blev det til en lille butiks rundtur, i Aalborg og et besøg hos CARRÉ Smykker, hvor jeg fik taget lidt billeder, af nogle utroligt smukke og stilfulde smykker. Og så en tiltrængt kop kaffe og en ordentlig omgang snak, sammen med Sofie og Ida Benedicte <3 

En fantastisk lørdag, med dejlige tøser, god mad, shopping, smykker og Baresso besøg, så bliver det ikke meget bedre.

Outfit: (under temaet "et fedt outfit kan sagtens sammensættes, af tøj fundet bagerst i skabet")
Jakke = Vero Moda (købt på TS til 250,- for 1 år siden) 
Bluse = MbyM (også købt på TS for 3-4 år siden, Elsker den) Bukser = Saint Tropez (købt på tilbud i Bahne, under januar udsalget) 
Støvler = Ukendt (købt for 2 år siden i Kvickly, jeps i læste rigtigt... KVICKLY) 


Fingerringe = Dyrberg KernØreringe = Jane Kønig

Poser under øjnene = Mine egne, egen avl, selv groet, eget design... you name it (Anja gå tidligt i seng, eller brug mere "spartelmasse i ansigtet)!!!!

I morgen viser jeg et udpluk af de fine smykker fra CARRÉ og måske en lille ønskeseddel, med ALLE de smykker, som jeg har fortjent at få, bare fordi jeg er MIG!

(Sponsoreret indlæg)

1 kommentar: