Sider

fredag den 19. juli 2013

Loppemarked på Nørresundby Torv

Henover sommeren er der hver lørdag mulighed for, at sælge ud af brugte sager (tøj, antikviteter mm.) på Nørresundby Torv i Nordjylland fra mellem kl. 10.00 og 13.00.
Det er GRATIS at deltage og det eneste du skal gøre er, at møde op ved 8 eller 9 tiden, opstille et bord, en trailer eller åbne bagagerummet i bilen og så er det ellers bare om at sælge ud. :-)
 
 


6 kommentarer:

 1. DEt vidste jeg slet ikke. Kunne være, at jeg skulle slæbe nogle af alle mine ting med derover :-). Ved du hvornår "sæsonen" slutter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kathrine :-) Det var også et tilfælde at jeg fandt ud af det. Jeg tror først det slutter midt i august, så du kan nå det endnu :-)
   /Anja

   Slet
 2. Åh det var smart - kunne være man skulle prøve det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det så i hvertfald ud til at der var "gang i biksene" rundt omkring :-) Jeg måtte desværre haste forbi, så nåede kun lige at tage nogle få billeder.
   /Anja

   Slet
 3. Uh, det ser hyggeligt ud - det skulle jeg have vidst! Loppemarkeder er altid så skægt og luske rundt på, og det tager jo ikke mere end 10 minutter at cykle til Nørresundby (;

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes ihvertfald, at det er et rigtig godt tiltag, men det er ærgeligt at der ikke er reklameret mere for det, for jeg er sikker på at der er en masse der gerne vil deltage :-)Så del endelig budskabet.
   /Anja

   Slet