Sider

søndag den 17. marts 2013

En weekend som A-menneske

Lørdag formiddag, med masser af sol indbød til en lille handletur, hvor der blev købt masser af forårsblomster, så nu er hele hytten plastret ind i forårs fornemmelser


 
Næææhh hvor er det hyggeligt........... Og fuldstændig spild af kræfter, da man åbenbart havde glemt at betale vejrregningen og skal se på det her, de næste par dage.
 
 
Lørdag aften stod på Kaffehygge med lillebror, mens manden var til fodbold og i byen. Der var som sædvanlig gaver til Betterøv fra hans yndlings onkel Claus, som derefter blev kysset i stykker i ca. 3 timer.

 
Da onkel var fulgt til bussen i snestorm, tænkte jeg at "alene hjemme" tiden skulle bruges fornuftigt, dvs. i seng kl. 22.00, med nyt blad og film på fjerneren
 
 
Jeg fik dog hverken læst bladet, eller set noget af filmen, for jeg kan faktisk ikke huske hvad der skete efter jeg lagde hovedet på puden? Hvilket resulterede i at jeg har sovet som en sten og derfor vågnede meget frisk og udhvilet kl. 05.30 søndag morgen (mit A-menneske har definitivt taget over).
 
Så nu har jeg allerede drukket 4 krus kaffe, kigget ud af vinduet, rundt i sølvbryllupskvarteret, mens jeg tænkte "Nååå skal de ikke snart ud af fjerene", og set en masse TV-shop ( ja der er ikke meget at komme efter TV mæssigt på den tid af døgnet). Jeg falder sikkert om kl. 20.00 i aften og vågner kl. 04.00 mandag morgen.
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Du fik mig til at SKRALDgrine :-)

    Dejligt at vågne til sådan et indlæg i morges ;-)

    /Linda

    SvarSlet