Sider

fredag den 17. oktober 2014

Vinsmagning hos Holte Vinlager

I fredags var vi til vinsmagning hos Holte Vinlager i Aalborg. 4 Timer hvor vi smagte hvidvin, rødvin og til sidst et af sommerens store hits.
Butikken ligger på Budolfi Plads 5 i Aalborg. Den ligner og føles mest af alt som en rigtig vinkælder, med den lidt dunkle belysning og vin fra gulv til loft.
Der var dækket op til hygge mellem vintønderne.Er man mere til spiritus, end til vin går man bestemt heller ikke glip af noget, tværtimod. En speciel rom, whiskey, gin eller lign. er også at finde på hylderne.


Vi sluttede aftenen af med en specialitet der var meget populær på Ruths Hotel i Skagen i sommer, nemlig Geranium Gin, blandet med Rose lemonade (som mest af alt, er en vand lavet på rosenblade). Serveret i højt glas, med knust is.
Manden og jeg var de yngste denne aften (og også de mest ædru). Vi havde ikke lige fanget, at denne vinsmagning, gik ud på at drikke mest muligt og vi kunne derfor ikke rigtig følge med den ældre generation. 

Sidder i og undrer jer over hvordan samtalerne hurtigt eskalerer sådan en aften, hvor vores forældres generation har fået lidt rigeligt indenbords, så har jeg samlet et par citater fra aftenen:

"Hvorfor er der ikke nogen der holder Dildo bytteparty?? Det der second hand er jo blevet så moderne"! (fandt aldrig helt ud af hvad denne samtale udsprang af).

"Hvaffornoget FERMENTERET, er det noget med at være nøgen om morgenen"?

"Mage til skodspansk, skal man sgu lede længe efter"!

"Jamen jeg har sgu prøvet at få det ben til, at holde op med at ryste hele dagen".

"MICHAEL, kom så ind, ellers bliver du bare endnu vagere"!

"Kan man få en Taxa til SEX (6) HA HA HA"!

Og så den bedste "Hvis du kalder mig Gudrun én gang til, så smasker jeg dig én"! BUM, tak for i aften. og så blev alle hældt på en Taxa kl. 22.30.2 kommentarer:

  1. Haha, jeg elsker den første ;-)

    SvarSlet
  2. Haha, lyder til at have været en sjov aften og alt for gode citater :)

    SvarSlet