Sider

mandag den 10. februar 2014

V6 hylder den lille personlige "pampering" + Giveaway

Ja det er stadig koldt derude, og det gode ved at prøve at varme de små fingre, ved at gnide hænderne mod hinanden, bliver altid ødelagt af den krasse lyd, af tør hud (det lyder mest som 2 stykker grovkornet sandpapir, der kører mod hinanden). Fødderne behøver jeg vist slet ikke at nævne...adddr. Mange små ting kan dog gøres, for at gøre den mørke tid lidt sjovere.

Jeg selv bruger min fridag (hver anden onsdag), på MIG tid, og det er en lidt større proces, der starter aftenen før, hvor jeg lægger rent "hyggetøj" frem og gør kaffemaskinen klar, til næste morgen. Fridagen startes med et langt bad, der indeholder både bodyscrub og hårkur, mens kaffen brygges og hyggetøjet hænger på radiatoren mmm. Kaffen nydes i den store bløde stol i stuen, med tæppe og stearinlys. Det er egentlig ikke noget særligt, men det betyder meget.

Selvom man ikke har en hel dag til at hygge om sig selv, kan man da godt snige en del ind i hverdagen:

En gåtur om eftermiddagen (hvor man kan fange det sidste dagslys).

Et varmt bad og tidligt i seng med en god bog/blad eller lign.

Et fodbad (husk håndklæde, ellers sidder man bare og stresser, over at man nu laver våde fod "dapper", når man skal ud hente det fordømte håndklæde). 

Sidder du også lige nu og tænker "hvad med et Spa-ophold, her i den sure tid"?
Så er du faktisk lidt heldig, for V6 Clean afholder lige nu en konkurrence, hvor vinderen får et Spa-ophold hos Comwell (værdi 4.400 kr.)

Du skal blot indsende et billede, af en kvittering for køb af 2 pakker V6 købt i perioden 19/8-13 til 07/3-14. Det skulle ikke være noget problem, da der jo bliver tygget masser af V6 Clean, for at fjerne sporene/lugten af alt det kaffe og te, man pt. prøver at varme sig på. Konkurrencen slutter den 10 marts, hvor der bliver udtrukket hele 5 vindere. Se mere og deltag i konkurrencen HerKan du ikke vente, har du også mulighed for, at deltage i en Giveaway her på bloggen, for jeg har fået lov til at give en af mine trofaste læsere, lidt "spa" stemning i hjemmet, og samtidig få en forsmag på, hvad man som evt. heldig vinder af Spa-opholdet, kan se frem til. 


I samarbejde med V6 udlodder jeg 3 SPA*LOSOPHY produkter:
1 Face Scrub
1 Handcreme
1 Salt Body Scrub

Det eneste du skal gøre, er:
Være fast læser af bloggen via Bloglovin

Syntes godt om Piilgaard & Frederiksen på Facebook ,samt skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du evt. giver os andre et eller flere af dine egne "pampering tips". Jeg trækker en vinder den 25 Februar :-)

10 kommentarer:

 1. Jeg plejer at stå op 5 minutter før hver morgen for at være god ved mig selv. Hver morgen tager jeg et kort, men dejligt opvækkende bad og smører kroppen ind i creme. Det er to minutter, der er givet godt ud.
  En sjælden gang tager jeg et aftenbad, hvor kroppen får en scrubtur og ansigtet en maske. Turen skal helst sluttes af med en tur i sofaen med en god bog :)
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Det bedste jeg kan gøre for mig selv, er at spise en lille portion havregryn lige inden jeg går i karbad om aftenen. Efterfølgende bruger jeg diverse scrubs til både krop og ansigt. En lækker hårkur er også en del af forkælelsen :) Jeg sover fantastisk efter min lille snack og det varme karbad :)

  Kh Rikke
  riksen@orumnet.dk

  SvarSlet
 3. Deltager! For at slappe af tager jeg en lur med afslappende musik ;-)
  Knus Maria // mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 4. Om søndagen har jeg min egen forkælelse dag, hvor jeg både peeler, lægger en fugtgivende maske og en lækker fugtcreme, også den dag hvor jeg plejer mine fødder- renser, filer og gør mine fødder baby bløde, selv mit hår for den store tur med en lækker kur og når jeg er klar er det tid til en god kop varm hvid the og en god film el en god bog at slappe af på <3 jeg elsker mine selvforkælelses søndag og føler mig som et helt nyt menneske bagefter <3

  SvarSlet
 5. Jeg tager et dejligt varmt bad,med en god scrupscreme over hele kroppen,derefter en god bodylotion,ansigtscreme,håret får også en tur med en god shampoo,og en fugtgivende hårmaske,derefter slappe af i sofaen med en stress af cd,det er ren afslapning.

  SvarSlet
 6. Et Karbad om aftenen når børnene sover det er luksus for mig :-)
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 7. Tirsdag er min fridag og den bruger jeg også altid på lidt ekstra selvforkælelse på badeværelset. Elsker bodyscrub og ansigtmasker af en hver slags :)
  Dette sæt vil passer perfekt ind på mit badeværelse!

  SvarSlet
 8. uhhh.. jamen altså sport er for mig som ren velvær.. afsted hver dag og så hjem i et vidunderligt bad, varmt, gode sæber og peeling af krop og ansigt... dét er altså Pampering på højt plan for mig :)
  Kærligst Maria Suzette Vergmann
  maria.vavle@gmail.com

  SvarSlet
 9. et bad med god bodyscrub og hårkur samt creme til kroppen <3 elsker at pleje min krop med alt og en selv forkælelse maan skal give sig selv hver dag den ære <3
  knus Jane
  Jane@team-tvede.eu

  SvarSlet
 10. Når jeg rigtig skal forkæle mig selv, tager jeg på et wellness-ophold med min kære mand... Og så bliver der rigtig hygget med spa og al mulig forkælelse samt lækre produkter til kroppen.
  Pia Damgaard
  piaogjan@hotmail.com

  SvarSlet