Sider

torsdag den 11. april 2013

Farvel og tak for nu


Så fik vi afholdt endnu et lagersalg og da dørene blev lukket kl. 21.00 blev der tid til at gøre status, over alle de lagersalg vi har holdt siden sommeren 2012.
Vi har været utroligt glade for, at kunne åbne dørene til showroomet i Maren Turis gade og give Aalborg et indblik i hvad det er vi går og sysler med, til en meget fordelagtig pris. Vi elsker nemlig at skabe en dejlig stemning, med stearinlys, kaffe, te og kage og hygge om vores kunder.

Lagersalgene har samtidig givet os et indtryk af, hvem der egentlig støtter os og bakker os op i det vi laver. Vi håber jo altid på, at se vores nære bekendskaber, bloggere i Aalborg og omegn og generelt de mennesker, som vi altid selv støtter og bakker op omkring. Det har istedet vist sig at de mennesker der som regel kigger forbi os, er personer som vi ikke kender, vi har mødt en masse nye fantastiske mennesker, bloggere mm. som vi er dybt dybt dybt taknemmelige, for at de gider bruge en ½ time på at besøge os. De mennesker vil aldrig mangle opbakning fra vores side (tværtimod) Så STOR tak til dem.

Aftalen var egentlig at lagersalget igår, skulle være det sidste inden sommer, men efter aftenens status, blev vi enige om, at det istedet definitivt blev det sidste lagersalg fra vores side. Så farvel til lagersalget og 1000 tak til de mennesker, der har ofret lidt af deres tid på, at gøre os afsindigt lykkelige :o)

De fleste mennesker vil sige, at det er i ens bagland og nære relationer, man skal finde glæden, støtten og opbakningen til det man laver, jeg vil nu nok mane denne gamle og ikke helt sande kliche i jorden og fremover begynde, at kigge lidt udenfor de nære relationer og samtidig i en lidt anden retning.

Linda og jeg vil altid have hinanden og bare fordi vi har sagt farvel til lagersalget, betyder det bestemt ikke at vores samarbejde slutter her, der kommer til at ske en masse nye spændende ting for os og vores samarbejde (for vi er sgu gode sammen) Og vi giver aldrig op!!

Så farvel til lagersalget og pænt goddag til en masse nye spændende og fantastiske initiativer fra Bruun by Bruun og Piilgaard & Frederiksen fremover...Glæd jer :-)

4 kommentarer:

 1. Piv, hvis jeg vidste det var det sidste lagersalg, kunne min kæreste aften vist godt ha' ventet. Øøøv :( Men glæder mig til at høre om jeres nye og spændende og fantastiske initiativer! I er jo de sødeste tøser, altså :D

  SvarSlet
 2. Anne Cathrine: Ja det blev desværre sådan, men det er også sundt at gøre status engang imellem og sige farvel til det gamle og goddag til noget nyt ;-)Du skal ihvertfald have stor tak, for alle de gange du har støttet os, både til lagersalg og Luksuslopper.
  /Knus Anja

  SvarSlet
 3. Øv, altså. Jeg er lidt ked af, at det blev rykket en uge, ellers ville jeg gerne have oplevet Jeres lagersalg, men jeg glæder mig bestemt til at se, hvad I to finder på i fremtiden :-)

  SvarSlet
 4. Bare rolig Sofie, vi skal nok annoncere lige så snart vi er på plads med nye tiltag :-) Og indtil da, må vi bare mødes til arrangementer i Aalborgs butikker ;-)
  /Knus Anja

  SvarSlet