Sider

søndag den 28. april 2013

Ansigts- og hovedbundsmassage


I onsdags tog jeg turen til Århus V, for at deltage i et kursus på Århus Massageskole.
Da der kun er plads til 6 personer på holdet og skolen allerede nu, er booket op til og med September, var jeg meget meget MEGET lykkelig over, at jeg alligevel fik sneget mig ind på et hold her i foråret.

Kurset var helt og aldeles "learning by doing" dvs. ikke særlig meget teori, men vi blev sat sammen 2 og 2 og så var det ellers bare igang, så jeg var utrolig positivt overrasket over, hvor meget vi egentlig nåede igennem på kurset, og hvor hurtigt man for forståelse, for måden kroppen arbejder på, når man får lov til at "mærke" det, istedet for bare at sidde og høre om de forskellige muskelgrupper.

Vi blev bedt om at tage "behageligt" tøj på (gæt hvem der var totalt overdressed, da de andre kom i sweatpants og t-shirts)

 
T-shirt: Tiffany, Blazer: New Look, Nederdel og leggins: H&M
 
 
Snapshot fra hjemturen i toget kl. 23.00, med et glimt af mit fantastiske køb fra Pieces, nemlig den lækre Crossover taske med kvaster.
 
 
Sidst men ikke mindst, et kursusbevis der skal i glas og ramme (sjovt som man bare aldrig har haft lyst til at gøre det med et bevis, fra et kursus i udvidet Excell eller Word).
 
Håber at i andre derude også husker engang imellem, at tage et kursus eller en uddannelse, indenfor noget i har lyst til, fremfor det andre mener at i burde ;-) 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar