Sider

torsdag den 11. september 2014

HR & Fru B i Nørregade

I onsdags var jeg i Aalborg for, at finde en gave til manden, til vores 3 års bryllupsdag. Jeg gik en tur igennem Nørregade og smuttede ind forbi Hr & Fru B i nr. 30. En fantastisk butik, som bare skal opleves. Jeg nåede nærmest ikke ind ad døren, før jeg blev tilbudt en kop kaffe, serveret i den fineste kop, som jeg kunne gå og nyde, mens jeg "osede" i forretningen. Her har man da virkelig forstået ordene "Service" og "kundepleje". 
Butikken er bestemt heller ikke en af dem, man bare lige kigger ind i og så smutter igen. Tværtimod kunne jeg have brugt flere timer, på at gå rundt og kigge, på alle de lækre mærker indenfor tøj, sko, smykker og ikke mindst interiør, mens jeg nød en kop kaffe. 

Der er skam også plads til, at sætte sig ned og hvile benene lidt, ved det lille bord, i det store rummelige lokale, og bare nyde den gode stemning.


Jeg var meget fascineret af, butikkens udvalg af lanterner, især den i sart cremefarvet, nederst til venstre, som har en snert af "retro" over sig uhhhh, hvor ville den passe godt i min stue :-)


Hr & Fru B afholder modeshow den 7 og 8 oktober og billetter kan købes i butikken til 100,- stykket.

Du kan også besøge deres facebook side Her , og så kan jeg samtidig kun opfordre til, at man tager ind og besøger/oplever butikken.

2 kommentarer:

  1. De forhandler vores Dolomite - så fin en butik :-)

    /Linda

    SvarSlet
  2. Jeg kunne nærmest ikke overskue, alle de lækre mærker, men jeg er helt enig :-) SÅ fin en butik
    /Anja

    SvarSlet